کد راه اندازی وب سایت: 6
تاریخ: چهارشنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه 1398
در دنیای امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی و همهگیر شدن استفاده از فضای مجازی اهمیت وبسایت و طراحی وبسایت بیش از قبل مورد نیاز میباشد. در این مطلب به زبان ساده به توضیح کاربرد وبسایت و پیشنیازهای یک وبسایت میپردازیم.
کاربرد وبسایت چیست؟
وبسایتها کاربردهای مختلفی دارند. یک وبسایت می تواند فروشگاهی باشد و با هدف کسب درآمد و فروش کالا و ارائه خدمات راه اندازی می شود. وب سایت های شرکتی برای معرفی شرکت، موسسه، معرفی خدمات و محصولات آن راه اندازی می شوند. وب سایت های اطلاع رسانی قابلیت نمایش اخبار مقالات با روش های مختلف نمایشی می باشد. سایت های مختلف دیگری هم با هدف های دیگری راه اندازی که معمولا نزدیک به نوع شرکتی و فروشگاهی می باشد. اما پیشنیاز داشتن یک وبسایت چه چیزهایی میباشد؟
مراحل راهاندازی یک وبسایت:
انتخاب نام دامنه
در اولین قدم باید یک نام مناسب برای وبسایت خود انتخاب کنید. نام وبسایت که به اصطلاح به آن دامنه (Domain) میگویند از دو بخش تشکیل میشود.بخش اول نام دامنه و بخش دوم پسوند دامنه نام دارد. برای مثال google.com دارای اسم google و پسوند .com میباشد. پسوند .ir مربوط به دامنههای ملی ایران میباشد. نکتهای که باید درنظر داشت یکتا بودن نام دامنه در بستر اینترنت میباشد و شما باید پس از انتخاب اسم دامنه از این مسئله مطمئن شوید که کسی قبل از شما این اسم را ثبت نکرده باشد.
نرم افزار مدیریت محتوا
با توجه به نوع فعالیتی که میخواهید داشته باشید می بایست نرم افزار مدیریت محتوای مورد نیاز خود را تهیه نمایید. نرم افزار مدیریت محتوا می بایست نیازهای شما را بصورت کامل برآورده نماید. نیازهایی مثل معرفی خدمات، ارتباط با مشتریان، فرم ساز، گالری عکس، فروشگاه اینترنتی، آرشیو مقالات و اخبار، جستجو در سایت، خبرنامه و...
تهیه فضا (Host) برای بارگذاری اطلاعات وبسایت
با توجه به نوع فعالیتی که میخواهید داشته باشید باید برای وبسایت خودتان فضا تهیه کنید تا اطلاعات وبسایت را در آنجا آپلود کنید. به این فضا به اصلاح هاست (Host) یا میزبانی وب میگویند. هاستها به شما این امکان را میدهند که اطلاعات خود را در آن بارگذاری کنید و با استفاده از دامنه مورد نظرتان، ایمیل ایجاد کنید و روی محتوای وبسایت خود مدیریت داشته باشید.
ارسال نظر